Avoin olohuone perheille

Avoin olohuone on erityisesti lapsiperheille tarkoitettu kohtaamisen tila KehoLataamolla. Tapaamme tiistaisin klo 9.45 – 11.15. Olkkaria pitävät vapaaehtoiset äitimme.

Huom! Avoin olohuone on tauolla syyskaudella 2019, kunnes saamme vapaaehtoisia vanhempia mukaan toimintaan. Kiinnostaako sinua tavata muita perheitä?

Haluaisitko tulla mukaan järjestämään olkkaria? Onko sinulla ideoita yhteiseen tekemiseen lasten kanssa tai vinkkejä vanhemmuuteen liittyvään keskusteluun? Tai haluatko olla ihan vain läsnä muille perheille, avata oven tilaan, keittää kahvin ja ottaa lasten lelut esille? Studiomme kaipaa mukaan uusia perheitä jakamaan olkkarin vastuuta. Ota yhteyttä Mirvaan: keholataamo@gmail.com

Avoimessa olkkarissa lapset voivat leikkiä tilan leluilla ja aikuiset jutella yhdessä. Olkkarissa on tapana keittää yhdessä aamukahvi ja – tee. KehoLataamolla voi halutessaan nauttia kahvin ja teen lisäksi pienistä sormisyötävistä hintaan 2€/hlö, muuten toiminta on maksutonta. KehoLataamo käyttää tulon seuraavan olkkarin tarjoilujen hankintaan. Toimintamme ei ole tuettua kuten esim. yhdistysten perhetoiminta. Tilassa voi lämmittää omia eväitä mikrossa.

Lämpimästi tervetuloa!

PaintTheBeat_lapset7-9v

Avoimessa olkkarissa voi olla vapaasti kelloon katsomatta tai
seurata ohjelmarunkoa:

9.45 – 10.15 aamukahvit/naposteltavaa & vapaata leikkiä
10.15 – 11.00 vaihtuvaa ohjelmaa: alkulaulut, vapaata leikkiä, tukea vanhemmuuteen, lauluja, leikkejä & musiikkiliikuntaa
11.05 – 11.15 loppulaulut & siivous