Yin Jooga

Ihanan lempeällä Yin Jooga tunnilla tehdään kehoa avaavan harjoituksen yhteydessä erilaisia keskittymis- ja rentoutusharjoituksia sekä maistiaisia myös akupainannasta ja intialaisesta päähieronnasta.

Yin harjoittelu tapahtuu paikallaan, pysähtyen hetkeen ja kehoon. Näin lihakset rentoutuvat ja nivelten ympärille muodostuu lisää liikkuvuutta. Asennoissa voidaan viipyä 4-8 minuuttia / liike. Yin osia kehossa ovat nivelet, luut sekä sidekalvot, mitkä sitovat nivelsiteet yhteen (lähempänä kehoa). Näitä kehon osia on harjoitettava älykkäästi, rauhallisesti ja hellävaraisesti, sillä yin-osat eivät kestä yang-tyyppistä (voimakasta, aktivoivaa, äkkinäistä) harjoittelua. Yin jooga on tarkoitettu harjoituttamaan nivelsiteiden alueita, jotta niihin tulisi vahvuutta ja liikkuvuutta. Olo tunnin jälkeen on rentoutunut ja levännyt. Tunti sopii kaikentasoisille joogasta kiinnostuneille.

Keskiviikkoisin 10.1.2018 alkaen
klo 19.00 – 20.15
HUOM! 2.5.2018 alkaen klo 19.30 – 20.45!

Ohjaaja: Lotta Leiwo

Kertamaksu 18 / 15€
5 x kortti 75 / 68€
10 x kortti 130 / 120€

Alennettu hinta: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja hoitovapaalla olevat.

Kortti on voimassa 3kk ostopäivästä.
Maksathan kertamaksun ennen tuntia pankkisiirtona:

KehoLataamo
FI 04 5176 0420 0377 12
Viesti: Yin Jooga keskiviikko xx.xx.2017
Summa: xx €

Ilmoittautumisella varmistat, että ryhmä toteutuu.

Ilmoittautuminen:

keholataamo@gmail.com

Tai ilmoittautumislomakkeella:

Nimi

Sähköposti

Kurssi / tunti, jolle ilmoittaudun

Kysymys / kommentti


Tuntikuvaukset ovat suuntaa-antavia. Jos mieleesi nousee kysymyksiä tunneista, ota rohkeasti yhteyttä! lotta.leiwo@gmail.com tai 050 – 412 57 49

Jokaisen kehohistoria on yksilöllinen, joten jokaisella tunnilla annetaan vaihtoehtoja. Turvallisen ja mielekkään harjoittelun toteutumiseksi, kerrothan jos sinulla on jotain terveydellisiä syitä, mitä ohjaajan tulisi ottaa huomioon harjoittelussasi.

Oli kyse mistä joogalajista tahansa, niin olemme tekemisissä harjoitteiden kanssa, missä kohtaamme ensin suhtautumisen itseemme ja sitten oman näkemyksemme ympäröivään maailmaan. Ennakkoluulottomuus kantaa hedelmää: joogan äärellä pääsemme kasvotusten elämän pienien ja suurien ihmeiden kanssa. Joogiset harjoitteet voivat tuoda niin auvoa kuin kohtaamisia kipukohtien kanssa: jooga saattaa avata fyysisiä- ja henkisiä lukkoja. Kun jotain avautuu, astumme hetkeksi kohti tuntematonta. Siinä ”vapaapudotuksen” kohdalla turvaa luo tunne siitä, että kaikki on sallittua. KehoLataamo on paikka missä saa nauraa, itkeä, ihmetellä ja kyseenalaistaa. Meidän ohjauksessamme sinun ei tarvitse paeta, täällä voit pysähtyä kokemisen äärelle.