Lotta Leiwo

Jooga on Lotalle koko elämän läpi jatkuva harjoitus. Hän aloitti joogan satunnaisella harjoittelulla kuntosalin joogatunneilla. Aluksi Lotta nautti luonnostaan (yli)liikkuvan kehonsa taipumisesta syviin asentoihin helposti ja vaivattomasti, erityisesti hot jooga-tunneilla. Hän ei kuitenkaan löytänyt itseään matolta sännöllisesti vaan aloitti treenaamaan ”täydellistä kroppaa” kovalla voimaharjoittelulla. Lopulta seinän tullessa vastaan ja terveyden alkaessa reistailla, Lotta palasi joogamatolle pysyvästi. Hän oivalsi ettei joogassa – eikä elämässä – ole kysymys ainoastaan laajenemisesta ja venymisestä, suorittamisesta ja puskemisesta. Vastapainoksi yliliikkuva keho kaipaa stabiloivaa ja vahvistavaa fyysistä harjoittelua, sekä vaativa mieli hiljentymistä ja pysähtymistä hyväksyvään harjoitteluun. Lotan tunneillai joogataan rauhallisessa ja lempeässä tahdissa itseä ja kehoa kuunnellen, tutustuen itseen kunakin hetkenä uudelleen. Lotta tuo tunneille mukaan myös elementtejä yin-joogan tausta-ajatuksista ja rohkaisen viemään joogamatolla saavutetut oivallukset omaan arkeen. Rauhallisemmilla tunneilla (yin-jooga) tutustutaan myös akupistepainantaan ja saatat saada loppurentoutuksessa minipäähieronnan.

Joogan luoma tasapaino omassa elämässäni, sekä omista kokemuksista ja kehosta ammentaminen, ovat tuoneet minut joogan polulle. Toivon että jokainen tunnilleni osallistunut löytää joogan avulla oivalluksia itsestään.

Lotta on Yoga Alliancen rekisteröimä joogaopettaja RYT200, Villa Mandala. Hän on taustaltaan Personal Trainer ja Wellness Coach, FAF – Fitness Academy of Finland. Lotalla on koulutus myös mm. kahvakuula-, sisäpyöräily- ja pilates-tuntien ohjaami
een. Lotta painottaa tunneillaan tasapainoa ja iloa. Hänen intohimonaan on turvallin
en, yksilöllisesti linjattu asanaharjoitus, sekä lempeä ja hyväksyvä mieli – pilkettä silmäkulmassa unohtamatta. Häneltä voit saada myös yksityistunteja ja henkilökohtaista hyvinvointiohjausta. L
otta toimii KehoLataamolla tuntien ohjauksen lisäksi viestintä- ja somevastaavana, sekä vahvasti paikan perustajan oikeana kätenä.

lotta_ope