Lotta Leiwo

Lotta on opettanut flow joogaa vuodesta 2015 ja harjoitellut aktiivisesti eri joogatyylejä vuodesta 2008 alkaen. Lotta inspiroitui joogan tuomasta tasapainosta sekä joogamatolla opittujen asioiden yhteydestä muuhun elämään. Hän opiskeli joogaopettajan peruskoulutuksen Mia Jokinivan, Jenni Morrison Jackin ja Cole Danon johdolla Villa Mandalan RYT200-koulutuksessa josta valmistui vuonna 2016. Lotan opetukseen on vaikuttanut myös Satu Tuomelan opetukset sekä tausta personal trainerina ja wellness coachina. Lotta kertoo avoimesti vakavasta masennuksestaan, jonka sairastamisen myötä  hän on löytänyt uutta lempeyttä, pehmeyttä ja myös syvyyttä joogan ohjaamiseen. Lotan tunneilla joogataan rauhallisessa ja lempeässä tahdissa itseä ja kehoa kuunnellen, tutustuen itseen kunakin hetkenä uudelleen.

Lotta tuo tunneille mukaan myös elementtejä yin-joogan tausta-ajatuksista ja rohkaisee viemään joogamatolla saavutetut oivallukset omaan arkeen. Rauhallisemmilla tunneilla tutustutaan myös akupistepainantaan ja saatatpa joskus saada loppurentoutuksessa minipäähieronnankin.

Lotta on Yoga Alliancen sertifioitu joogaopettaja (RYT200) ja hän kouluttautuu vähintään kerran vuodessa erilaisin kurssein kehittäen itseään ammatillisesti.

Toivon, että jokainen tunnilleni osallistunut löytää joogan avulla oivalluksia itsestään.

Lotalta voit saada myös yksityistunteja ja henkilökohtaista hyvinvointiohjausta. Lotta toimii KehoLataamolla tuntien ohjauksen lisäksi viestintä- ja somevastaavana, sekä vahvasti paikan perustajan oikeana kätenä.

Ota yhteyttä Lottaan:
lotta@lottajooga.fi
www.lottajooga.fi

lotta_ope