Pilates

Pilatestunneilla työskennellään lempeän dynaamisesti. Harjoitus tasapainottaa kehon toimintaa kokonaisvaltaisesti, se purkaa syntyneitä lihasjännitystiloja, lisää liikkuvuutta ja vahvistaa kehon syvää tukea. Tunnit edistävät erityisesti selän hyvinvointia, parantavat aineenvaihduntaa sekä tasapainottavat hermoston toimintaa. Harjoittelun avulla löydät paremman ryhdin ja saat lisää voimaa ja venyvyyttä lihaksistoosi.

KehoLataamolla aloittaa syksyllä 2019 ohjaaja Anni Rissanen:
Pilatesohjaaja (Somatic Studio), Tanssija (MA), Tanssinopettaja (Amk)

 

Anni Rissanen photo

 

Pilates

Sunnuntaisin 18.8 – 15.12. 2019 klo 10 – 11

Kurssihinta: 240€ (sis. alv)

Huom! Syyskauden aikana voit korvata kaksi tuntia muilla Annin tunneilla Virgiiniassa tiistai iltaisin tai Karjala-talolla torstai päivisin. Lisätietoa saat suoraan Annilta.

Maksaminen
Kursseille ilmoittaudutaan suoraan ohjaajalle: annirissanen@gmail.com
Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun maksat varausmaksun 50€. Saat varausmaksun laskuna s-postiisi ilmoittautuessa. Kurssin loppuhinta 190€ maksetaan seuraavalla laskulla.

Kauden aikana on yhteensä 16 tuntia. Viikoilla 42 ja 45 tunteja ei pidetä.

 

Raskauspilates Anni

 

Raskauspilates

Sunnuntaisin 29.9 – 10.11. 2019 klo 11.15 – 12.30 (ei tuntia 20.10)

Kurssihinta: 120€ (sis.alv)

Raskauspilates on odottavalle äidille tarkoitettu kurssi, joka tukee tulevan äidin matkaa kohti uuden elämän syntymää. Se auttaa kehoa muutoksissa odotusaikana, valmistaa synnytykseen sekä helpottaa kehon palautumista synnytyksen jälkeen.

Naisen keho käy raskauden ja synnytyksen aikana läpi ison muodonmuutoksen, joka on täysin luonnollinen tapahtuma mutta koettelee kehoa suuresti. Raskauspilatestunnit antavat välineitä sopeutua muutokseen sekä toisaalta nauttia tästä ainutlaatuisesta elämänvaiheesta.
Kurssi tapahtuu turvallisessa ja lempeässä ilmapiirissä. Harjoittelu vahvistaa kehotietoisuutta. Aistimme kehon asentoa, sen liikettä sekä tutustumme lantion anatomiaan. Harjoitusten avulla vahvistamme kehon syvää tukea sekä luomme lisää tilaa vatsan kasvaessa. Liikkeen avulla vapautamme kehoa toimimaan sille luonnollisella tavalla. Hengitys- ja äänenkäyttöharjoitukset vahvistavat keskittymistä, opastavat löytämään syvän rentoutumisen sekä auttavat luomaan yhteyden vauvaan. Harjoittelu tapahtuu pienryhmässä, jolloin jokaisen äidin tarpeet voidaan ottaa huomioon. Erilaiset pienvälineet, pehmusteet ja korokkeet auttavat löytämään hyvän asennon. Tunnin lopuksi pidetään teehetki, jonka aikana tutustumme tunnin teemaan sekä jaamme havaintoja yhdessä. Tunnit soveltuvat kaikille odottaville äideille, aiempaa kokemusta pilateksesta ei tarvita.

Maksaminen
Kursseille ilmoittaudutaan suoraan ohjaajalle: annirissanen@gmail.com
Ilmoittautuminen on vahvistettu, kun maksat varausmaksun 50€. Saat varausmaksun laskuna s-postiisi ilmoittautuessa. Kurssin loppuhinta 70€ maksetaan seuraavalla laskulla.

Kurssin ohjaaja on Anni Rissanen. Hän on ohjannut pilatesta vuodesta 2009, ja tehnyt lisäkoulutuksen Somatic Studiolla 2016-17. Hän on ammatiltaan tanssija ja tanssinopettaja (TaM) sekä yhden lapsen äiti.

Lisätietoa ohjaajasta löydät täältä:

 
Lisätiedot ja ilmoittautuminen: annirissanen@gmail.com