Kurssit

Tapahtumat_paakuva

Producing Unique Movement with Passion & Personality

KehoLataamo kutsuu mielenkiintoisia opettajia luomaan kanssaan erilaisia kursseja ja tapahtumia. Otamme vastaan myös toiveita ja ehdotuksia.

Seuraa tapahtumia täällä ja facebookissa: facebook.com/KehoLataamo

Voimakoru

Sydämen Soturit – Voimakoru- ja joogatyöpaja

Kaksi paikkaa kurssille jäljellä! Tule herättelemään luovuuttasi lempeällä joogaharjoituksella ja valmistamaan itsellesi upea voimakoru. Intuitiosi ohjaa korun tekemisessä ja yhteisellä joogaharjoituksella luomme paineettoman ja suoritusvapaan tunnelman, luottaen siihen että kaikki tarpeellinen löytyy jo itsestä. Voit halutessasi tuoda mukanasi omia valmistustarpeita, mutta Lataamolta löytyy laaja valikoima kiviä, korun osia, lankoja ym. joista voit korusi koota.

Lauantaina 7.4 klo 12 – 15

Aiemmasta työpajastamme sanottua:

”Tykkäsin. Ihana idea yhdistää jooga + korujen teko. Kiitos kummallekin.”

”Kiva tapa viettää lauantaipäivää! ”

”Tykkäsin oikein kovasti. Jatkokurssia odotellen. Olette ihania persoonia, tosi ihana fiilis koko workshopin ajan”

”Pidin kurssikonseptistanne todella paljon. Alun maadoitus joogan avulla oli hyvä idea – toi seesteisyyttä ryhtyä hommiin. Olette upeita ♥ ♥ ♥”

Tule voimaantumaan joogan ja korujen parissa!

Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta tai korujen valmistamisesta, molempiin saat ohjausta tämän työpajan yhteydessä.

Ohjaajat: Lotta Leiwo (jooga) ja Mirva Keski-Vähälä (korut)

Hinta: 45 € + mahdolliset materiaalikulut
Kurssihintaan sisältyy perustarpeet korun valmistamiseen ja lisäksi voit ostaa meiltä erikoisempia korukiviä lisämaksusta.

Ilmoittautuminen: keholataamo@gmail.com
Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Voit siirtää mahdollisen peruutuspaikkasi ystävällesi.

Saija Astanga

Terapeuttinen Astanga-jooga workshop

Tässä workshopissa tutkimme voisiko Astangan dynaamisen yang-energiaa nostattavan puolen yhdistää lempeään, vastaanottavaan Yin-energiaan, niin että harjoituksen tekeminen olisi turvallista, rentoa ja nautinnollista.

Teemme tuttuja astanga-joogan asanoita (1. sarjan seisoma- ja istumasarjasta ja loppuliikkeistä) hieman uudesta tulokulmasta. Mihinkään asentoon ei ole pakko päästä, kaikkia asentoja voidaan soveltaa, harjoituksen on tarkoitus tuottaa vain hyvää, niin keholle kuin mielelle.

Lauantaina 14.4 klo 12 – 15

Oivalluksia edellisestä workshopista:

”Jännitin, kuinka jaksan workshopin tulehduskierteessä olevalla olkapäälläni. Uskomatonta, että hyvän linjauksen löytyessä pystyin tekemään koko harjoituksen – aurinkotervehdykset ja asanat täysin kivuttomasti!”

” Workshopin aikana sain paljon tietoa oman kehoni hyvästä ja terveestä linjauksesta, mikä lisäsi itseluottamustani.”

”Saijan ohjauksen vahvuus on hänen pitkä omakohtainen kokemuksensa joogasta sekä anatominen tietämys.”

Ohjaaja: Saija Lentonen
Helsinkiläinen näyttelijä, äiti ja joogi. Hän valmistuu v. 2019 jooga-ohjaajaksi Yoga Sourcen RYT 500 koulutusohjelmasta.
Hinta: 35€

Ilmoittautuminen: keholataamo@gmail.com
Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Voit siirtää mahdollisen peruutuspaikkasi ystävällesi.

 

Lotta aamujooga

Aamujooga Herttoniemessä

Aloita perjantait ja viikonloppusi lempeällä ja energisoivalla aamujoogalla Herttoniemessä upeassa KehoLataamossa.

Harjoitukset tehdään pienessä ryhmässä (max. 8-10 osallistujaa) jolloin jokaisen osallistujan on mahdollista saada yksilöllistä ohjausta. Harjoitus on lempeää ja rauhallista flow joogaa joka sopii kaiken tasoisille joogasta kiinnostuneille, olitpa sitten uusi joogan harrastaja tai pitkään harjoitellut konkari. Harjoituksessa yhdistetään energisoivia, voimaa ja liikkuvuutta lisääviä asentoja (asanoita) sekä helppoja rauhoittumista ja rentoutumista tukevia keho-mielen harjoituksia (hengitys- ja meditaatioharjoitukset).

Voit maksaa kurssin laskulla, käteisellä tai Smartum-maksutavoilla yhdessä tai kahdessa erässä (1. erä kurssin alkaessa ja 2. erä sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään 9.3. mennessä).

Kurssi kestää koko kevään 12.1-1.6.2018 (ei tuntia 30.3 ja 27.4) ja voit osallistua koko kurssille tai tulla kertamaksulla mukaan yksittäisille tunneille. Ilmoittauduthan tunnille etukäteen sähköpostitse.

Hinta: 295€/ 19krt tai kertamaksu 18€

Ohjaaja: Lotta Leiwo RYT200-sertifioitu joogaopettaja, FAF Personal Trainer & Wellness Coach

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: lotta@lottajooga.fi

 

Hanna meditaatio

Mindfulness- / meditaatiotunnit

Vaivaako stressi, kipu, unettomuus tai aivosumu?
Kaipaatko muuten vaan lisää hyviä hetkiä elämään?

Tervetuloa pitämään hyvää huolta itsestäsi KehoLataamoon! Mindfulness-kurssilla tutkitaan kuinka hyväksyvän, tietoisen läsnäolon harjoituksilla voi lisätä hyvinvointia ja keskittymistä työssä, arjessa ja ihmissuhteissa.

Mindfulness / meditaatio kurssi perjantaisin 18:15 – 19.45 Huom! Mindfulness ja tanssiterapeuttinen ilta vuorottelevat joka toinen viikko.

Tunnit ovat avoimia eli voit myös ilmoittautua aina tuntia edeltävänä päivänä tai tulla mukaan vain yhdelle kerralle kokeilemaan, mikäli kurssi ei ole täynnä.
Ensimmäinen kerta on ilmainen, sen jälkeen 15euroa / kerta.

Ilmoittaudu:

Hanna Aaltonen
T:mi Yhteystyö
041 4360110

yhteystyo@gmail.com

Lisää tietoa: yhteystyo.com

 

 

Hanna tanssiterapeuttiset illat

Tanssiterapeuttinen ilta

TEKISIKÖ MIELI TANSSIA?
(mutta et uskalla/osaa/saa aikaiseksi/ole löytänyt sopivaa tuntia?)

Tule lataamaan kanssamme akkuja ja nauttimaan liikkeestä!

Tanssiterapeuttisissa illoissa vapaan tanssin riemun rinnalla hyödynnämme tanssi- ja liiketerapian sekä mindfulnessin menetelmiä hyvinvoinnin ja itsetuntemuksen lisäämiseksi. Toisinaan piirrämme tai maalaamme osana harjoituksia.
Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai hyvää fyysistä kuntoa – myös liikuntarajoitteiset ovat tervetulleita.

Tanssiterapeuttiset illat pidetään perjantaisin klo 18.45 – 19.45 Huom! Tanssiterapeuttinen ilta ja mindfulness vuorottelevat joka toinen viikko.

Voit tulla mukaan yksittäisille kerroille mikäli kevätkauden paikat eivät ole täyttyneet.
Ensimmäinen tutustumiskerta on ilmainen, sen jälkeen 17euroa / ilta. Harjoitukset vaihtuvat joka kerta.

Voit tulla avoimiin tanssiterapeuttisiin iltoihin tutustumaan menetelmiin ja ohjaajaan myös jos olet kiinnostunut tanssiterapiaryhmästä.

Ilmoittaudu:

Hanna Aaltonen
T:mi Yhteystyö
041 4360110

yhteystyo@gmail.com

Lisää tietoa: yhteystyo.com

 

 

Hanna tanssiterapiaryhmä

 Tanssiterapiaryhmä

Tanssi-liiketerapiaryhmässä psykoterapeuttinen työskentely yhdistyy luovaan ilmaisuun ja liikkumisen nautintoon!

Keholataamolla alkaa 2018 tammi-/helmikuussa uusia tanssi- liiketerapiaryhmiä. Hyödynnämme ryhmissä tanssi- ja liiketerapian ja mindfulnessin harjoituksia sekä erilaisia somaattisia menetelmiä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Ryhmät jatkuvat kesän 2018 alkuun saakka. Tapaamiset ovat kerran viikossa, perjantaisin tai sunnuntaisin, ryhmästä riippuen. Luottamuksellisen ilmapiirin luomiseksi ryhmiin ei alun jälkeen oteta uusia jäseniä. Kaikille hakijoille pidetään alkuhaastattelu/yksilötapaaminen ennen ryhmän alkua.
Terapiaryhmän tapaamiset kestävät 2 tuntia kerralla ja osallistuminen maksaa 25euroa / kerta.

Perjantaisin klo 16 – 18
Sunnuntaisin ryhmä 1 klo 10.45 – 12.40 & ryhmä 2 klo 12.50 – 14.45

Ryhmiä ohjaa tanssi-liiketerapeutti, tanssin ja kehotietoisuusmenetelmien ohjaaja Hanna Aaltonen (Eino Roiha Instituutti, Jyväskylä ja Itä-Suomen liikuntaopisto, Joensuu).

Tanssi-liiketerapiaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai hyvää fyysistä kuntoa – myös liikuntarajoitteiset ovat tervetulleita. Hengityskin on liikettä ja jokaisella on kyky omannäköiseensä luovaan ilmaisuun!

Ilmoittaudu: 041 4360110,
Hanna Aaltonen

T:mi Yhteystyö: yhteystyo@gmail.com

Lue lisää: www.yhteystyo.com

 

    

Hedvig

 Pilates  TÄYNNÄ

Tunneilla harjoitellaan versioita klassisen pilateksen mattoliikkeistä vahvistaen keskivartaloa, kehonhallintaa ja kannatusta. Ryhti paranee ja hapenottokyky tehostuu. Sekä aloittelijat, että pilatesta aiemmin harrastaneet, ovat tervetulleita. Ohjaan aina liikkeet perusteellisesti, ja haastetta löytyy varmasti kaikentasoisille. Tervetuloa mukaan!

Sunnuntaisin 14.1.2018 alkaen klo 9.30 – 10.30

Ohjaaja: Hedvig Lundsten, Physio & Pilates Trainer

Poissaoloja voi korvata järjestäjän muilla pilatestunneilla.

Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen: hedvig.lundsten@gmail.com

www.pthedvig.wordpress.com

www.facebook.com/pthedvig/


Joogaa venäjäksi

sunnuntaisin klo 15 – 16.45

Ohjaaja: Katja Juntura / ekaterina.juntura@mail.ru
p. 0400 397 341

Salla

Lempeän vahvistava flow jooga  TÄYNNÄ

✨ Kevään joogakurssi Keholataamolla 7.1.-27.5.2018 klo 17-18.30 on Lempeän vahvistavaa flow joogaa, jossa harjoittelemme pienryhmässä hengityksen ja liikkeen yhteistyötä. Tunti vahvistaa kehoa lempeästi ja tuo sinut hengityk

sen sekä liikkeen äärelle. Teemme monipuolisesti hathajooga asanoita, tutkimme kehon linjauksia ja haemme läsnäoloa erilaisten hengitys- ja meditaatioharjoitusten avulla.
Tunti on pienryhmätunti, joten jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista avustusta sekä ohjausta.

Sydämellisesti tervetuloa luomaan energiaa talven sekä kevään sunnuntai-iltoihin. Kevät on uusiutumisen aikaa ja sellaisten asioiden jättämistä taakse, jotka eivät enää palvele sinua. Tule tekemään tilaa kehoosi ja mieleesi sekä antamaan aikaa itsellesi oman hengityksen ja vahvistavan liikkeen parissa.

Kurssi pidetään sunnuntaisin klo 17-18.30 Herttoniemen sydämessä ihanalla Keholataamo -studiolla. Joogakurssi kestää 18 viikkoa/kertaa. Tuntia ei ole 18.2./11.3./1.4.

Lempeän vahvistava flowjooga on kehon ja mielen yhteyden hakemista lempeästi vahvistavien jooga asanoiden, hengitys- ja meditaatioharjoitusten sekä läsnäolon kautta. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille. Kurssilla saat omalle tasollesi sopivat variaatiot asanoista sekä yksilöllisen avustuksen.

Kauden hinta: 235€ (13,05€ kerta)

Maksutavat: käteinen, kortti, MobilePay, liikuntasetelit ja -kortit (Smartum, e-Passi, Edenred, Tyky, Eazybreak) tai lasku.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset:
Salla.kaitokari@gmail.com

✨ Huom! Paikkoja rajallinen määrä ja osa paikoista jo varattu ✨

 

Salla 2

Rauhallinen iltajooga  TÄYNNÄ

✨ Kevään joogakurssi Keholataamolla 7.1.-27.5.2018 klo 18.40-20.10 on rauhallista iltajoogaa, jossa harjoittelemme pienryhmässä hengityksen ja liikkeen yhteistyötä. Tunti on tempoltaan rauhallinen, teemme hidasta terapeuttista asanaa, jonka avulla saamme kehoon tilaa ja mieleen meditatiivista läsnäoloa. Tunti on pienryhmätunti, joten jokaisella on mahdollisuus saada henkilökohtaista avustusta sekä ohjausta.

Sydämellisesti tervetuloa rauhoittumaan ja löytämään lempeyttä elämääsi talven sekä kevään sunnuntai-iltoihin. Talvi ja kevät ovat levon ja uusiutumisen aikaa. Tule tekemään tilaa kehoosi ja mieleesi sekä antamaan aikaa itsellesi oman hengityksen ja lempeän liikkeen parissa.

Kurssi pidetään sunnuntaisin klo 18.40-20.10 Herttoniemen sydämessä ihanalla Keholataamo -studiolla. Joogakurssi kestää 18 viikkoa/kertaa. Tuntia ei ole 18.2./11.3./1.4.

Rauhallinen iltajooga on hidasta kehon ja mielen yhteyden hakemista erilaisten jooga asanoiden, hengitys- ja meditaatioharjoitusten sekä läsnäolon kautta. Tunti sopii kaikentasoisille joogeille eikä aikaisempaa kokemusta joogasta tarvitse olla. Hyvää harjoitusta myös kiireisen elämän keskelle sekä ihmisille, jotka haluavat lisätä itsetuntemusta omasta kehomielestä ja palautua arjesta.

Kauden hinta: 235€ (13,05€ kerta)

Maksutavat: käteinen, kortti, MobilePay, liikuntasetelit ja -kortit (Smartum, e-Passi, Edenred, Tyky, Eazybreak) tai lasku.

Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset:
salla.kaitokari@gmail.com

✨ Huom! Paikkoja rajallinen määrä ja osa paikoista jo varattu ✨