Kurssit

Tapahtumat_paakuva

Producing Unique Movement with Passion & Personality!

KehoLataamo kutsuu mielenkiintoisia opettajia luomaan kanssaan erilaisia kursseja ja tapahtumia. Otamme vastaan myös toiveita ja ehdotuksia.

Seuraa tapahtumia täällä ja facebookissa: facebook.com/KehoLataamo

 

Astanga Jooga

Maanantaisin 21.1 – 25.3.2019
klo 19 – 20.30

Astanga joogassa hyvä harjoitus tuntuu ravitsevalta ja sen vaikutukset säteilevät positiivisesti harjoittelijan arkeen. Asanaharjoitus on kokemuksellinen ja konkreettinen tapa voimistaa kehoa, lisätä itsetuntemusta ja tutustua joogafilosofiaan. Astangaharjoituksessa hengitys, asennot ja liike yhdistyvät dynaamiseksi meditatiiviseksi sarjaksi, joka kehittää notkeutta, voimaa, itsetuntemusta ja keskittymiskykyä. Harjoittelemaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki joogasta kiinnostuneet. Harjoitus muokataan kullekin harjoittelijalle sopivaksi.

Ohjaaja: Tommi Rikkinen
Hinta: 160€ (sis.alv)

Lisätierdot ja ilmoittautuminen: trikkinen@gmail.com

 

 

Tanssiterapia

 

Tanssi- liiketerapiaryhmä

Ryhmä 1
Torstaisin 31.1.2019 alkaen, RYHMÄÄN MAHTUU VIELÄ!
klo 16 – 18

Ryhmä 2
Torstaisin 31.1.2019 alkaen
klo 18.15 – 20

Tanssi-liiketerapiaryhmässä psykoterapeuttinen työskentely yhdistyy kehollisuuteen, luovaan ilmaisuun ja liikkumisen nautintoon!

KehoLataamolla alkaa keväällä 2019 kaksi uutta tanssi-liiketerapiaryhmää. Hyödynnämme ryhmissä keskustelun ohella tanssi- ja liiketerapian ja mindfulnessin harjoituksia sekä erilaisia somaattisia menetelmiä itsetuntemuksen ja hyvinvoinnin lisäämiseksi.
Ryhmien fokuksen kohteena olevat teemat määrittyvät osallistujien tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Luottamuksellisen ilmapiirin luomiseksi ryhmään ei alun jälkeen oteta uusia jäseniä.

Ryhmiä ohjaa tanssi-liiketerapeutti, tanssi- ja mindfulness-ohjaaja Hanna Aaltonen (Eino Roiha Instituutti, Jyväskylä ja Itä-Suomen liikuntaopisto, Joensuu).

Tanssi-liiketerapiaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta tanssista tai hyvää fyysistä kuntoa. Hengityskin on liikettä ja jokaisella on kyky omannäköiseensä luovaan ilmaisuun!

Ilmoittaudu: 041 4360110,
Hanna Aaltonen

T:mi Yhteystyö: yhteystyo@gmail.com

Lue lisää: www.yhteystyo.co

 


 

    

Hedvig

 Pilates

Tunneilla harjoitellaan versioita klassisen pilateksen mattoliikkeistä vahvistaen keskivartaloa, kehonhallintaa ja kannatusta. Ryhti paranee ja hapenottokyky tehostuu. Sekä aloittelijat, että pilatesta aiemmin harrastaneet, ovat tervetulleita. Ohjaan aina liikkeet perusteellisesti, ja haastetta löytyy varmasti kaikentasoisille. Tervetuloa mukaan!


Ryhmä 1
Sunnuntaisin 13.1.2019 alkaen
klo 10-11

Ryhmä 2
Sunnuntaisin 13.1.2019 alkaen
klo 11.15-12.15

Ohjaaja: Hedvig Lundsten, Physio & Pilates Trainer

Poissaoloja voi korvata järjestäjän muilla pilatestunneilla.

Lisätiedustelut ja ilmoittautuminen: hedvig.lundsten@gmail.com

www.pthedvig.wordpress.com

www.facebook.com/pthedvig/


Joogaa venäjäksi

Sunnuntaisin klo 15 – 16.45

Ohjaaja: Katja Juntura

Lisätiedot ja ilmoittautuminen: ekaterina.juntura@mail.ru
p. 0400 397 341