Terhi Lehtivuori

Terhi on ammatiltaan refleksologi ja Seasonal joogaohjaaja. Hän on valmistunut refleksologiksi vuonna 2016 koulutuskeskus MedikaNovasta ja on Luonnonlääketieteen keskusliiton hyväksymä terapeutti. Joogaohjaajaksi Terhi on kouluttautunut Seasonal Yoga RYT200 -koulutusohjelmassa vuosina 2015-2016. Lisäksi hän on opiskellut Ayurvedista Joogahierontaa Ayurvedic Yoga Massage Instituutin pääopettajan, James Winstanleyn johdolla.

Terhi on ollut nuoresta lähtien kiinnostunut joogasta ja itämaisista kamppailulajeista. Vuosien varrella tämä kiinnostus on syventynyt ja laajentunut tuoden mukaan myös luonnonmukaisen terveydenhoidon. Hänen tiedonjanonsa  ja intohimonsa kasvaessa päätös kouluttautua luontaishoitoalalle kirkastui. Pohjakoulutukseltaan Terhi on Hotelli- ja ravintola-alan Restonomi, joten asiakaspalvelu ja muiden auttaminen on ollut vahvasti läsnä jo aikaisemminkin.

Terhi on syvästi vaikuttunut joogan ja muiden luontaisten terapiamuotojen vaikutuksista. Hän uskoo, että paranemisen ja hyvinvoinnin avain löytyy sisältämme, kehon ollessa mitä ihmeellisin viestien välittäjä.Terhi hoitaa vyöhyketerapialla myös lapsia ja vauvoja tehden mm. vauvan koliikkihoitoja KehoLataamolla.

Toivon hoitojeni ja ammattitaitoni avulla mahdollisuutta auttaa sinua tunnistamaan kehosi viestejä, saamaan helpotusta vaivoihisi luonnollisesti ja löytämään tasapainoa ja hyvinvointia elämääsi.