Workshopit

Tapahtumat_paakuva

Producing Unique Movement with Passion & Personality!

KehoLataamo kutsuu mielenkiintoisia opettajia luomaan kanssaan erilaisia kursseja ja tapahtumia ja toimii myös erilaisten workshopien järjestäjänä. Otamme vastaan toiveita ja ehdotuksia!

Seuraa tapahtumia täällä ja facebookissa: facebook.com/KehoLataamo


 

Hullujen Naisten Piiri 19.10.2019 klo 17.00-19.30

Tule naistenpiirin hoitavaan voimaan jakamaan omia kokemuksiasi toivosta ja epätoivosta, elämän valoista ja varjoista. Pidän syksyn ainoan yksittäisen naistenpiirin KehoLataamolla lauantaina 19.10.2019 teemalla PIMEYS. Tutustumme illan aikana pimeyteen niin itsessämme kuin syksyn pimenevissä illoissakin. Mukana on jälleen myös valon pilkahduksia ja hersyvää naurua sekä yhdessäolon ja kehollisuuden riemua. Tämä tapahtuma on tarkoitettu kaikille naisille jotka ovat kiinnostuneita omasta hulluudestaan tai mielensä pimeämmistä puolista.

************************************************
Olen kokenut että vertaisten, samoja asioita kokeneiden, kanssa asioista puhuminen voi olla todella vapauttavaa ja oloa helpottavaakin. Vertaisryhmässä on turvallista puhua asioista niiden oikeilla nimillä. On myös ok olla ihan hiljaa osana ryhmää joka kannattelee sinua. Aina ei tarvitse puhua, voimaantuminen voi tapahtua hiljaisuuden kautta yhdessä aikaa viettäen. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri sellaisella mielellä kuin sinulla on.

HUOM! Ryhmä on tarkoitettu erityisesti mielenterveyden kanssa painineille naisille, mutta muutkin itsensä sopivasti hulluksi kokevat naiset ovat tietenkin tervetulleita. Tiedostathan, että ryhmässä puhutaan mahdollisesti raskaistakin aiheista, mielenterveydestä ja elämän varjoista. Vertaisryhmiä ei suositella akuutissa mielenterveystilanteessa oleville, joten tarkistathan hoitavalta taholtasi jos olet epävarma siitä, että voitko osallistua ryhmään. Tapaamiset eivät kuitenkaan ole pelkkää synkistelyä, mukana on myös paljon iloa, helpostusta ja naurua!
************************************************

Illan aikana teemme rauhallisia meditaatio- ja joogaharjoituksia tutkaillen kehon ja mielen pimeämpiä sopukoita sekä voimaannumme vertaiskeskustelusta toisten naisten kanssa. Toimin naistenpiirin fasilitoijana vertaisena, vakavaa masennusta sairastaneena naisena. Mukaan voit tulla diagnoosilla tai ilman, papereita ei tarkisteta ovella. Kaikki elämästä ja (omasta) mielestään hullaantuneet ovat tervetulleita!

Löydä luontosi ja katso itseäsi kokonaisena.

Missä: KehoLataamolla Länsi-Herttoniemessä, Hiihtomäentie 39.

Hinta: 30€ (sis. Alv 10%)

Milloin: Lauantaina 19.10.2019 klo 17.00 – 19.30

Järjestäjä ja ohjaaja: Lotta Leiwo

Maksu tapahtuu Holvin kautta TÄÄLLÄ.

Maksettua maksua ei palauteta mutta voit lahjoittaa paikan ystävällesi. LottaJooga pidättää oikeuden muutoksiin. Tapahtuma toteutuu väh. 5 osallistujalla.

Voit kysyä lisätietoja: lotta@lottajooga.fi

Tapahtuma Facebookissa TÄÄLLÄ.

Hullujen Naisten Piiri 19.10.2019

 


Makrameeta mausteilla – työpaja
26.10. 2019 klo 12 – 16

”Makrameeta mausteilla”-työpajassa solmeillaan makrameeseinävaate ja opetellaan kudonnasta tuttuja tekniikoita, joilla voit lisätä omaan työhösi värejä, materiaaleja ja tekstuuria juuri oman makusi mukaan.

Et tarvitse aiempaa kokemusta makrameesta tai muistakaan tekniikoista, työpajassa lähdetään liikkeelle aivan perusteista. Kurssi soveltuu myös sinulle, joka olet jo tehnyt jonkun verran makrameeta. Annan mielelläni lisävinkkejä ja uusia solmuvaihtoehtoja.
Päivään sisältyy kahvitauko ja pientä tarjoilua.

MISSÄ
Workshop pidetään KehoLataamolla lauantaina 26.10 klo 12-16.

HINTA
Workshopin hinta 75 euroa sisältää kaikki materiaalit, opetuksen sekä välipalatarjoilun. Saat lisäksi kirjallisen työohjeen sähköisessä muodossa ja vinkkejä harrastuksen jatkamiseen. Maksaminen tapahtuu laskulla ilmoittautumisen jälkeen.

ILMOITTAUDU sähköpostilla: mimiicreative@gmail.com. Lisää otsikko: ”Workshop Keholataamo”. Ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan, ettei maksuja palauteta mahdollisen esteen sattuessa, mutta voit siirtää paikkasi ystävällesi.

Tapahtuma Facebookissa TÄÄLLÄ

Makrameeta mausteilla


 

Vesi kehossamme – Yin-jooga & Reiki

Lauantaina 2.11.2019
klo 11.30 – 14.00

Kaikki alkaa vedestä.

Vesi, sen monissa muodoissa, on kaiken elämän perusta. Vedessä on viisaus ja se löytää tiensä lempeällä mutta varmalla tavalla läpi esteiden. Talvi on veden elementin aikaa, jolloin luonto laskeutuu lepoon, jotta uusi kasvu voi taas keväällä alkaa. Myös meille ihmisille talvi tulisi olla levon, voimien keräämisen ja uudistumisen aikaa.

Tämän kerran YIN&REIKI harjoituksessa keskitymme veden elementtiin ja munuaisten sekä virtsarakon energiaväyliin. Kun Salla ohjaa palauttavaa Yin jooga harjoitusta, Lotta antaa jokaiselle halukkaalle Reiki-energiahoitoa.

Tunnin lopussa on teetarjoilu.

Koska: Lauantaina 2.11.2019 klo 11.30 – 14.00
Missä:
KehoLataamo (os. Hiihtomäentie 39 b), Helsinki
Ohjaajat: Salla Kaitokari – Yin-jooga Lotta Leiwo – Reiki- ja hierontahoidot
Hinta: 45€ sis. alv.
Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Lotan Holvi-kaupassa TÄÄLLÄ.
Hinta kattaa illan ohjaussisällön, Reiki- ja hierontahoidot sekä teetarjoilun.
Tapahtuma facebookissa.

Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Vesi kehossamme


Laskeutuminen jouluun – Yin-jooga & Reiki

Lauantaina 14.12.2019
klo 11.30 – 14.00

Joulun aika, rauha ja laskeutuminen omaan energiaan.

Tule nauttimaan kiireettömyydestä ja keräämään energiaa loppuvuoteen YIN&REIKI tunnilla. Vuoden loppu on usein hektistä aikaa kun työt painavat päälle ja jouluvalmistelut saattavat stressata. Tämä tunti antaa mahdollisuuden pysähtymiseen, oman kehomielen kuunteluun ja Reiki-energian vastaanottamiseen. Kun Salla ohjaa Yin-jooga harjoituksen, niin Lotta antaa halukkaille Reiki-hoitoa.

Tunnin lopussa on teetarjoilu.

Koska: Lauantaina 14.12.2019 klo 11.30 – 14.00
Paikka:
KehoLataamo (os. Hiihtomäentie 39 b), Helsinki
Ohjaajat: Salla Kaitokari – Yin-jooga Lotta Leiwo – Reiki- ja hierontahoidot
Hinta:
45€ sis. alv.
Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Holvi-kaupassa
Hinta kattaa tunnin ohjaussisällöt, Reiki- ja hierontahoidot sekä teetarjoilun.

Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Sallan Holvi-kaupassa TÄÄLLÄ.

Tapahtuma facebookissa.

Tapahtuma toteutuu minimissään viidellä osallistujalla ja mukaan mahtuu maksimissaan 10 osallistujaa.

HUOM! Vain maksamalla varmistat paikkasi. Maksua ei palauteta mikäli oletkin estynyt tulemasta, mutta voit antaa/myydä paikan eteenpäin. Palautukset vain poikkeustapauksissa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

candles-64177_1920