Workshopit

Tapahtumat_paakuva

Producing Unique Movement with Passion & Personality!

KehoLataamo kutsuu mielenkiintoisia opettajia luomaan kanssaan erilaisia kursseja ja tapahtumia ja toimii myös erilaisten workshopien järjestäjänä. Otamme vastaan toiveita ja ehdotuksia!

Seuraa tapahtumia täällä ja facebookissa: facebook.com/KehoLataamo


Arto ”Ukko” Hämäläisen Rummuntekokurssi
14.9.2019 klo 10-17

Tervetuloa Arto ”Ukko” Hämäläisen rummuntekokurssille. Kurssilla tehdään Uuden Ajan Valorumpu ja soittokapula.

Kaikilla alkuperäsikansoilla on ollut rumpu. Se on toiminut viestin välittäjänä ihmisen viiden aistin maailmassa. Sillä on rummutettu viestejä toisille heimoille. Sitä on käytetty rytmin tuojana tanssiin. Sillä on parannettu ja rentoutettu. Rummun rytmi on tuonut turvaa ja iloa.

Olemme siirtyneet nousevaan Viidennen Auringon aikaan ja silloin on kaikki mahdollista. Arto Ukko kertoo kurssin aikana lisää tästä ajasta ja samalla teemme upean työkalun rummuttaa rakkautta.

Koska: Lauantaina 14.9.2019 klo 10.00 – 17.00

Päivä alkaa klo 10.00 seremonialla ja avaamme omat kanavamme rummunteko taajuudelle. Rumpu tehdään poronnahasta ja halkaisijaltaan noin 40cm koivuvanerikehästä. Kehä on mahdollista värjätä mehiläisvahaväreillä ja myös rumpukalvon värjääminen on mahdollista. Lopuksi teemme huovuttamalla oman rumpukapulan.

Kurssin hinta: 190€

Sisältää opetuksen sekä rummun materiaalit (kehä, nahka, värit, kapula ja huovutusvilla).
Saat tarkemman osallistujainfon sekä maksuohjeet ennen kurssia suoraan Arto Ukolta.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla: keholataamo@gmail.com

Tämä on ollut todella toivottu kurssi ja tilaa on rajoitetusti. Varaa oma paikkasi hyvissä ajoin!

Järjestäjä:
Lotta Leiwo ja KehoLataamo

Paikka:
KehoLataamo, Hiihtomäentie 39 B

Lue artikkeli Ukon rummuntekokurssista.

rummut


 

Sydän kuiskaa, kuuletko? – joogan päiväretriitti 28.9.2019 klo 12 – 17

Se mitä mielesi kertoo ei välttämättä ole aina linjassa sen kanssa mitä sydämesi kertoo.
Mieli kertoo usein tarinaa joka saa meidät toimimaan totuttujen kaavojen ja mallien mukaan. Saatamme tiedostamatta tuudittautua elämään, jossa alamme nähdä rajoja sen sijaan, että olisimme läsnä rajattomalle kyvyllemme luoda oma elämämme.

Kun sydän kuiskaa, tai välillä jopa huutaa täyttä kurkkua, kuuletko?

Lauantaina pysähdymme ja kuuntelemme. Missä sinä olet? Mitä kehosi kertoo? Tarjoaako elämä sinulle jotain mitä et vielä näe? Mitä sellaista haluat elämääsi joka ei ole vielä näyttäytynyt?

Tule nauttimaan ihanasta pienryhmätunnelmasta KehoLataamolle.

*************************************************

Tervetuloa Sydämesi kuiskaa, kuuletko? -joogan miniretriitille. Tämän miniretriitin aikana

• joogaamme (lempeän vahvistavaa joogaa, rauhoittavaa yin/palauttavaa joogaa)
• harjoittelemme meditaatiota
• kuuntelemme hengitystämme
• olemme hiljaisuudessa
• teemme erilaisia harjoituksia kirjoittaen

Näiden avulla työstämme omaa sisäisen lähteen kuuntelua. Päivän aikana on mahdollisuus jakaa omia kokemuksia mutta myös olla osa ryhmää hiljaisuudessa.

Aloitamme päivän klo 12 ja lopetamme klo 17. Välissä pidämme pienen teetauon.

Mukaan tarvitset joustavat vaatteet ja halutessasi oman vihkon ja kynän. Kaikki joogavälineet löytyvät studiolta. Aiempaa kokemusta joogasta tai meditaatiosta et tarvitse. Kyseessä on pienryhmä, joten mukaan mahtuu rajallinen määrä ihmisiä.

Missä: KehoLataamolla Länsi-Herttoniemessä, Hiihtomäentie 39.

Hinta: 69€ (sis. Alv 10%)

Milloin: Lauantaina 28.9.2019 klo 12-17

Järjestäjä ja ohjaaja: Salla Yoga

Maksu tapahtuu Holvin kautta TÄÄLLÄ.

Maksettua maksua ei palauteta mutta voit lahjoittaa paikan ystävällesi. Salla Yoga pidättää oikeuden muutoksiin. Tapahtuma toteutuu väh. 5 osallistujalla.

Voit kysyä lisätietoja: salla.kaitokari@gmail.com (jos maksat liikuntaedulla, laitathan sähköpostia)

Tapahtuma Facebookissa TÄÄLLÄ.

Sydän kuiskaa joogaretriitti


 

Hullujen Naisten Piiri 19.10.2019 klo 17.00-19.30

Tule naistenpiirin hoitavaan voimaan jakamaan omia kokemuksiasi toivosta ja epätoivosta, elämän valoista ja varjoista. Pidän syksyn ainoan yksittäisen naistenpiirin KehoLataamolla lauantaina 19.10.2019 teemalla PIMEYS. Tutustumme illan aikana pimeyteen niin itsessämme kuin syksyn pimenevissä illoissakin. Mukana on jälleen myös valon pilkahduksia ja hersyvää naurua sekä yhdessäolon ja kehollisuuden riemua. Tämä tapahtuma on tarkoitettu kaikille naisille jotka ovat kiinnostuneita omasta hulluudestaan tai mielensä pimeämmistä puolista.

************************************************
Olen kokenut että vertaisten, samoja asioita kokeneiden, kanssa asioista puhuminen voi olla todella vapauttavaa ja oloa helpottavaakin. Vertaisryhmässä on turvallista puhua asioista niiden oikeilla nimillä. On myös ok olla ihan hiljaa osana ryhmää joka kannattelee sinua. Aina ei tarvitse puhua, voimaantuminen voi tapahtua hiljaisuuden kautta yhdessä aikaa viettäen. Voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri sellaisella mielellä kuin sinulla on.

HUOM! Ryhmä on tarkoitettu erityisesti mielenterveyden kanssa painineille naisille, mutta muutkin itsensä sopivasti hulluksi kokevat naiset ovat tietenkin tervetulleita. Tiedostathan, että ryhmässä puhutaan mahdollisesti raskaistakin aiheista, mielenterveydestä ja elämän varjoista. Vertaisryhmiä ei suositella akuutissa mielenterveystilanteessa oleville, joten tarkistathan hoitavalta taholtasi jos olet epävarma siitä, että voitko osallistua ryhmään. Tapaamiset eivät kuitenkaan ole pelkkää synkistelyä, mukana on myös paljon iloa, helpostusta ja naurua!
************************************************

Illan aikana teemme rauhallisia meditaatio- ja joogaharjoituksia tutkaillen kehon ja mielen pimeämpiä sopukoita sekä voimaannumme vertaiskeskustelusta toisten naisten kanssa. Toimin naistenpiirin fasilitoijana vertaisena, vakavaa masennusta sairastaneena naisena. Mukaan voit tulla diagnoosilla tai ilman, papereita ei tarkisteta ovella. Kaikki elämästä ja (omasta) mielestään hullaantuneet ovat tervetulleita!

Löydä luontosi ja katso itseäsi kokonaisena.

Missä: KehoLataamolla Länsi-Herttoniemessä, Hiihtomäentie 39.

Hinta: 30€ (sis. Alv 10%)

Milloin: Lauantaina 19.10.2019 klo 17.00 – 19.30

Järjestäjä ja ohjaaja: Lotta Leiwo

Maksu tapahtuu Holvin kautta TÄÄLLÄ.

Maksettua maksua ei palauteta mutta voit lahjoittaa paikan ystävällesi. LottaJooga pidättää oikeuden muutoksiin. Tapahtuma toteutuu väh. 5 osallistujalla.

Voit kysyä lisätietoja: lotta@lottajooga.fi

Tapahtuma Facebookissa TÄÄLLÄ.

Hullujen Naisten Piiri 19.10.2019