Workshopit

Tapahtumat_paakuva

Producing Unique Movement with Passion & Personality!

KehoLataamo kutsuu mielenkiintoisia opettajia luomaan kanssaan erilaisia kursseja ja tapahtumia ja toimii myös erilaisten workshopien järjestäjänä. Otamme vastaan toiveita ja ehdotuksia!

Seuraa tapahtumia täällä ja facebookissa: facebook.com/KehoLataamo


 

JuuriJooga

Perjantaina 10.1.2020
Klo 18.00 – 20.30

Rituaalinen toiminta on universaali ilmiö, joka lävistää kaikki kulttuurit, ajat ja alueet. Miksi ihmiset ovat tehneet ja tekevät erilaisia rituaaleja? Mitä rituaaleissa tehdään ja mihin rituaalisilla toimilla on pyritty vaikuttamaan?

Minkälainen voisi olla sinun henkilökohtainen rituaali?
Tunti pidetään täysikuunpimennyksen päivänä, maagisena aikana jolloin verho tämän- ja tuonpuoleisen välissä on normaalia enemmän raollaan.

Tule kuulemaan ja kokemaan taiat sekä loitsut, löytämään sisäinen samaanisi/ tietäjäsi/ noitasi ja aloittamaan uusi vuosi – ja vuosikymmen – henkilökohtaisella rituaalilla, joka siivittää unelmasi, tavoitteesi ja toiveesi, joita uudenvuonden lupauksiksikin nimitetään kohti Sinun Vuotta 2020. Luvassa ripaus taikapölyä ja sopivasti mystiikkaa, vähäsen teoriaa ja paljon kokemuksellista sekä kehollista työskentelyä. Tämä ilta ammentaa erityisesti itämerensuomalaisesta kansanperinteestä ja -uskosta, mutta iltaa maustaa rituaalitietous myös maailman ääristä. Tutustuttuasi rituaalien tietopuoleen, pääset sukeltamaan aiheeseen myös kokemuksen kautta: Koska mitäpä muuta joogaharjoitukset ovat kuin henkilökohtainen rituaali itsesi äärellä?

Monissa kulttuureissa rituaaleihin on liittynyt haltioitunutta laulua, taikasanoja, mystistä muminaa, maagisia loitsuja, mantroja ja chanttaamista. Juurilaulaja Pihla Salminen on suunnitellut meitä ja JuuriJoogaa varten teemaamme sopivat juurilaulut, joten luvassa on myös laulun taikaa ja äänellä työskentelyn vapauttavaa voimaa!

Koska: Perjantaina 10.1.2020 klo 18.00 – 20.30
Paikka:
KehoLataamo (os. Hiihtomäentie 39 b), Helsinki
Ohjaajat: Lotta Leiwo – Jooga- ja tietosisällöt + ohjaus, Pihla Salminen – laulu
Hinta:
35€ sis. alv.
Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Holvi-kaupassa.
Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Lotan Holvi-kaupassa TÄÄLLÄ.

Tapahtuma facebookissa>>
Lisätietoja: lottajooga.fi/juurijooga/