Yin jooga

Yin jooga on loistava tapa huolehtia omasta kehomielestä talven ja kevään keskellä. Olemme osa luontoa ja luonnon muuttuessa talven horroksesta kohti kevättä, myös kehomielemme kokee muutoksia.

Tällä 10 kerran kurssilla käymme läpi kaikki kehon meridiaanit (perinteisen kiinalaisen lääketieteen energiaväylät) ja annamme keholle mahdollisuuden löytää syvempää avausta levon ja rentouden kautta. Hengitys ja huomion tuominen omaan kehoon ja sen tuntemuksiin eri asanoissa harjoittavat keskittymistä, läsnäoloa ja omaa sisäistä kuuntelua.

Tunnin myöhäisempi ajankohta mahdollistaa myös sen että pääset nauttimaan Yin joogan ihanista vaikutuksista päivän päätteeksi juuri ennen nukkumaanmenoa.

Kurssilla on viisi teemaa joista jokaiseen syvennymme kahdella peräkkäisellä tunnilla. Tunnit alkavat aina läsnäolo/hengitysharjoituksella ja päättyvät loppurentoutukseen.

Teemat:

  • Rauha & rentous
  • Puhdistuminen & energia
  • Avautuminen & tila
  • Maadoittuminen & tasapaino
  • Rakkaus & luottamus

YIN JOOGA TIISTAISIN

15.1.-26.3.2019
Klo 20.00-21.15

EI TUNTIA:
19.2. (hiihtoloma)

Kurssin hinta: 182€ (sis. alv. 10%)

OHJAAJANA Salla
ILMOITTAUDU TÄLLE KURSSILLE

Voit lunastaa paikkasi myös suoraan Holvista, maksaa laskulla tai liikuntaedulla ennen kurssin alkua.

Huomioithan että ilmoittautuminen on sitova ja vain maksettu kurssi varaa paikan. Maksettua kurssihintaa ei palauteta mutta voit siirtää paikkasi ystävälle. Kyseessä on pienryhmä max. 9 henkilöä. Kurssi toteutuu vähintään 5 osallistujalla.
Salla Yoga pidättää oikeuden muutoksiin.