Buto – tanssi / Metsäbuto

Buto

Buto- tanssi on matka omaan sisäiseen liikkeeseen. Butossa tehdään alkulämmittely ja liikutaan mielikuvaharjoitusten avulla. Kursseilla ei opetella valmiita koreografioita, vaan liike syntyy vapaasti jokaisen omasta kehosta ja historiasta. Buto syleilee ihmisen keskeneräisyyttä ja elämän meissä aiheuttamia säröjä. Tuntien teemat nousevat pääosin erilaisista luonnon elementeistä. Buto vahvistaa yhteyttä itseemme ja ympäristöömme.

Buton juuret ovat Japanissa ja tanssi ottaa vaikutteita mm. zen- taiteesta, autenttisesta liikkeestä, improvisaatiosta, Body – Mind – Centeringistä, Mindfulness`ista ja kontakti – improvisaatiosta. Tunti sopii kaikille, myös liikuntarajoitteisille, sillä jokainen liikkuu oman kehonsa mahdollisuuksien mukaan. Aikaisempaa kokemusta tanssista ei tarvita.

Dance as a therapeutic art. Organic, flowing movement where your body and the world is constantly changing.

Buto- tanssi toteutuu KehoLataamolla lyhyinä kursseina.

Juuret_Visa_Knuuttila(Kuva: Visa Knuuttila)

 

Metsäbuto

 – kellintää ja lähihoitoa luonnon kanssa

Haluatko antautua maan syliin? Oletko kiinnostunut kehon yhteydestä luontoon ja metsän parantavasta vaikutuksesta mm. immuunijärjestelmääsi, kun upotat kätesi maanpohjaan? Buto-tanssissa oma sisäinen aito liike eli autenttinen liike yhdistyy luontoyhteyden vahvistamiseen. Tunnit pidetään studion lähimetsässä Herttoniemessä. Kokoontuminen ja lähtö KehoLataamolta, Hiihtomäentie 39.

Tiedustelut ja ilmoittautuminen: keholataamo@gmail.com

Maksuvälineenä käy myös: Smartum, Virikeseteli ja Edenred.

Ohjaaja: Mirva Keski-Vähälä
tanssitaiteilija, koreografi ja tanssinopettaja (Buto-tanssia vuodesta 2000)

Ilmoittautuminen:

keholataamo@gmail.com
tai ilmoittautumislomakkeella (sivun alalaidassa)