Jarna Paalanen

Namaste!
Jarna Paalanen on, RYT-200 ja Unnata Aerial -koulutettu joogaohjaaja. Aiemmin Jarna toimi joogaohjaajana Keski-Suomessa. Jyväskylässä hänellä oli myös oma studio Yarnanta vv. 2014-2015. Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla Jarna on toiminut joogaopettajana vuodesta 2015.

Jarnan opetus pohjautuu vahvaan asanaosaamiseen. Jarna korostaa kunkin joogaajan omakohtaista tilanteen, kokemuksen ja tuntemuksen huomioonottamista niin asanoissa kuin yleensäkin joogan filosofiassa. Kullakin meistä on oma kehomme, ideologiamme ja myös oma joogapolkumme. Jarnan mielestä hyvä joogaharjoitus syntyy sisältä päin, kussakin ainutkertaisessa hetkessä, itseä rehellisesti ja avoimesti tutkien, ilman pakottamista, ilman suorittamista. Keskittyminen harjoitukseen ja hengitykseen kunkin omasta lähdökohdasta on keskeistä.

KehoLataamolla Jarna opettaa liikkuvaa Flowjoogaa. Jarnan tunneillani soi musiikki, kynttilät palavat usein, ja jooga- ja hengitys- ja meditaatioharjoitusten lisäksi usein mausteena on myös pieni ripaus filosofiaa.

Tervetuloa kokemaan ja nauttimaan!