Mamma-jooga

Joogaaminen raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen tukee kehossa tapahtuvia muutoksia. Mamma-joogassa teemme harjoitteita, jotka ylläpitävät hyvää lihaskuntoa, vahvistavat lihaksia ja suojelevat niveliä hormoonien löystyttäessä nivelsiteitä raskauden/imetyksen aikana. Samat harjoitteet auttavat myös palautumaan synnytyksestä: tällä tunnilla painotetaan mm. selän hyvinvointia ja lantionpohjan syvien lihasten vahvistamista. Mindfulness-ja hengitysharjoitukset lisäävät hapen määrää vauvan kasvaessa ja viedessä tilaa entistä enemmän. Hengitysharjoitukset tukevat tulevaa synnytystä ja tasapainottavat mieltä äitiyden eri vaiheissa. Synnytyksen jälkeen on hyvä palata joogan pariin vahvistaen kehoa ensin mamma-joogan harjoituksilla. Tunnilla tapaat myös muita samassa elämäntilanteessa olevia äitejä.

Tunti sopii raskaana oleville sekä äideille 0-10kk lastensa kanssa.

Tiistaisin 9.1.2018 alkaen   Huom! Ei tuntia hiihtolomalla 20.2.2018
klo 11.30 – 12.30

Ohjaaja: Mirva Keski-Vähälä, Embodied Mama – pre and post natal yoga teacher

Kertamaksu 18 / 15€
5 x kortti 75 / 68€
10 x kortti 130 / 120€

Alennettu hinta: opiskelijat, eläkeläiset, työttömät ja hoitovapaalla olevat.

Kortti on voimassa 3kk ostopäivästä.
Maksathan kertamaksun ennen tuntia pankkisiirtona:

KehoLataamo
FI 04 5176 0420 0377 12
Viesti: Mammajooga xx.xx.2018
Summa: xx €

Ilmoittautumisella varmistat, että ryhmä toteutuu.

Ilmoittautuminen:

keholataamo@gmail.com 

Tai ilmoittautumislomakkeella:


  Nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Kurssi / tunti, jolle ilmoittaudun

  Kysymys / kommentti


  Tuntikuvaukset ovat suuntaa-antavia. Jos mieleesi nousee kysymyksiä tunneista, ota rohkeasti yhteyttä!

  Jokaisen kehohistoria on yksilöllinen, joten jokaisella tunnilla annetaan vaihtoehtoja. Turvallisen ja mielekkään harjoittelun toteutumiseksi, kerrothan jos sinulla on jotain terveydellisiä syitä, mitä ohjaajan tulisi ottaa huomioon harjoittelussasi.

  Oli kyse mistä joogalajista tahansa, niin olemme tekemisissä harjoitteiden kanssa, missä kohtaamme ensin suhtautumisen itseemme ja sitten oman näkemyksemme ympäröivään maailmaan. Ennakkoluulottomuus kantaa hedelmää: joogan äärellä pääsemme kasvotusten elämän pienien ja suurien ihmeiden kanssa. Joogiset harjoitteet voivat tuoda niin auvoa kuin kohtaamisia kipukohtien kanssa: jooga saattaa avata fyysisiä- ja henkisiä lukkoja. Kun jotain avautuu, astumme hetkeksi kohti tuntematonta. Siinä ”vapaapudotuksen” kohdalla turvaa luo tunne siitä, että kaikki on sallittua. KehoLataamo on paikka missä saa nauraa, itkeä, ihmetellä ja kyseenalaistaa. Meidän ohjauksessamme sinun ei tarvitse paeta, täällä voit pysähtyä kokemisen äärelle.