Meditaatio

MEDITAATIO

Tutustu meditaatioon. Tutustu itseesi.

Meditaatio on oiva itsetutkailun ja itseen tutustumisen työkalu. Säännöllisen meditaatioharjoittelun tutkittuja hyötyjä ovat mm. – Stressin väheneminen – Lisää tietoisuutta itsestä – Lisää keskittymiskykyä (mielen ”lihaskuntoharjoittelua”) – Parantaa unta – Tukee mielentervettä

Näillä tunneilla tutustut meditaatioharjoitteluun ja erilaisiin meditaatiotekniikoihin sekä kehotietoisuustaitoihin. Teemme jokaisella kerralla lyhyen meditaatioon valmistavan joogaharjoituksen, itse meditaatioharjoitukset kestävät 10-30min. ja sopivat myös aloittelijoille. Lisäksi pääset tutustumaan Yoga Nidraan. Saat kurssilta vinkkejä ja tukea kotiharjoitteluun ja säännöllisen meditaatioharjoittelun aloittamiseen.

Meditaatioharjoituksen avoimet paikat tulevat aina edellisen viikon torstaina myyntiin Lotan verkkokauppaan!

Keskiviikkoisin 13.3-15.5.2019
klo 19.45-20.45 (ovet 19.35)

5x sarjakortti 60€
Kertamaksu 15€

Hinnat sis. alv 24%

Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumsmaksun kertamaksuna täällä tai sarjakortin ostamalla täältä. Sivu ohjautuu Lotan Holvi-verkkokauppaan. Maksamalla osallistumismaksun tai sarjakortin, ilmoittaudut automaattisesti mukaan, erillistä sähköpostia ei tarvita. Sarjakortin ostajien ei tarvitse erikseen ilmoittaa mille tunneille aikoo tulla.

HUOM! Maksua ei palauteta jos olet estynyt tulemasta, voit kuitenkin antaa paikkasi toiselle.

Ohjaajana Lotta

KehoLataamo joogastudio