Joogahieronta

Joogahieronta3

Ayurveda Joogahieronta

BODY is the BOW, ASANA is the ARROW and the SOUL is the TARGET

Joogahieronnassa yhdistyvät syväkudoshieronta passiivisiin avustettuihin venytyksiin. Tietoinen hengitys auttaa kehoa avautumaan ja rentoutumaan. Joogan kaltaiset venytykset antavat nivelille liikelaajuutta ja auttavat mm. vähentämään kipua nivelissä. Vanhat lihasvauriot ja arpikudokset voivat parantua, palautumisprosessi nopeutua ja kehoon varastoituneet kokemukset nousta pintaan käsiteltäviksi. Hieronnan tavoitteena on palauttaa, sekä ylläpitää kehon ja mielen tasapainoista energiavirtausta.

Joogahieronnan Ayurveda- nimitys tulee hoidon tavoitteista, sekä hoidossa käytettävästä öljystä ja yrttijauheesta. Hierontaöljynä käytetään seesamiöljyä, joka tasapainottaa kaikkia kolmea ayurvedan mukaista doshaa – kaphaa, pittaa ja vataa. Öljyn lisäksi hoidossa voidaan käyttää inkiväärin ja kurkuman sukulaiskasvia calamusta eli rohtokalmojuurta. Kasvista valmistetulla jauheella on mm. verta puhdistavia ja verenkiertoa lisääviä ominaisuuksia.

Ayurveda Joogahieronta on voimakkaan fyysinen ja kokonaisvaltainen hoitomenetelmä, jossa kehoa voidaan hieroa sekä käsillä että jaloilla. Joogahieronta on kuin joogaharjoitus samalla, kun keho rentoutuu. Hieronta tehdään patjan päällä lattiatasossa. Hoidon pituus on 60 – 90 minuuttia.

Hinnasto 2019:

60min_________________60€
90min_________________80€

Hinnat sisältävät alv:n 24%

Ajanvaraus ja tiedustelut:

Mirva Keski-Vähälä, Ayurvedinen jooga hieroja
keholataamo@gmail.com
045 – 631 8743