Anu Koskela

ope_anu

Uteliaisuus ja intohimo liikkumista kohtaan vei Anun maailmalle jo 15-vuotiaana. Tuosta iästä aina parikymppiseksi asti hän oppi paljon tanssista sekä samalla alkoivat muodostua arvot ja tietämys siitä, miten keho-mieli- yhteyttä olisi hyvä harjoittaa ja kunnioittaa. Tanssimaailmasta matka jatkui kohti joogaa. Jooga ja mindfulness syvensivät ymmärrystä ihmisen kokonaisvaltaisuudesta: se mitä mieli hengittää ja imee itseensä, kulkeutuu kehoon. Juuri tätä ihmisen kokonaisvaltaisuutta Anu kunnioittaa toimiessaan mm. jooga ohjaajana.

Anu valmistui tanssijaksi ja tanssin opettajaksi Suomen Kansallisoopperan Balettioppilaitokselta 2005 ja Balettakademien Göteborg´sta 2008. Hän on Jooga-ja mindfulness ohjaaja RYS200, Still Flowing Yoga School 2014, sekä Personal trainer FAF- Fitness Academy of Finland 2016. Anu toimii myös Pilates-ohjaajana, sekä tekee Ayurvedista joogahierontaa.

Anu on ymmärtäväinen ja huumorintajuinen ohjaaja. Tunteja ei suunnitella liian tiukkapipoisesti ohjaajan mielihalujen mukaan vaan tunnin suunta määräytyy sille osallistuvien energian ja toiveiden mukaisesti. Hänen ohjauksessaan sinulla on lupa kysyä, hämmästellä, itkeä ja nauraa eli voit olla täysin oma itsesi. Suorittamisen sijaan Anu toivoo oppilailleen leikkistä mieltä, yhteisöllisyyttä sekä autuutta hyväksyä itsensä kaikkine piirteineen ja tuntemuksineen.