Heikki Keski-Vähälä

ope

Liikunta ja liikkuminen on kuulunut Heikin elämään pienestä pitäen. Jalkapallo on ollut iso osa hänen elämäänsä, jota hän on pelanut lähes 20 vuotta. Vanhemmalla iällä Heikki on alkanut kiinnostua yhä enemmän monipuolisesta liikkumisesta, sekä kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Fyysisen ja henkisen harjoittelun, sekä ravinnon ja levon tasapaino – elämästä nauttimista unohtamatta – on se tie mitä hän kulkee nyt ja missä haluaa kehittyä joka päivä.

Heikki on koulutettu hieroja ja auktorisoitu Personal Trainer. Hän on suorittanut koulutetun hierojan ammattitutkinnon Suomen urheiluhierojaopistolla vuonna 2012. EHFA: n hyväksymäksi Personal Traineriksi Heikki valmistui vuonna 2016. Personal Trainerin opintojen lisäksi hän on suorittanut Liikuntalääketieteen perusopinnot, sekä Terveystieteen kursseja Itä-Suomen yliopistossa. Hierojan ammattia Heikki on harjoittanut vuodesta 2013 alkaen mm. Suomen hierontakeskuksella, sekä Suomen kansallisbaletin hierojana.

Koulutusten ja työkokemuksen tuoma kehon – ja anatomian tietämys on Heikin vahvuus hoitaessaan asiakkaita. Hieronta yhdistettynä monipuoliseen harjoitteluun on tehokas tapa pitää keho ja mieli virkeänä ja toimintakunnossa. Liike on lääke – oikeanlainen liike on täsmälääke moneen vaivaan.