Lotta Leiwo

Lotalla on joogaopettaja (RYT200-koulutus), kulttuurien tutkimuksen yliopisto-opiskelija ja metsää rakastava kaupungistunut maalainen. Lotta ohjaa lempeän rauhallista ja kaikille soveltuvaa joogaa.

Lotta tutustui joogaan ensimmäisen kerran vuonna 2008. Hän on harjoitelut vaihtelevasti eri joogatyylejä (mm. vinyasa flow, iyengar, yin, katonah) ja onkin kokenut parhaimmaksi tavaksi joogan harjoittamisessa eri suuntauksien yhdistämisen. On-off rakkauden jälkeen joogamatolle Lotan pysyvästi jätti joogan tuoma tasapaino sekä matolla opittujen asioiden yhteys muuhun elämään ja arkeen. Kaikki mitä koet joogamatolla, on läsnä arjessa ja päinvastoin. Lotta kertoo avoimesti vakavasta masennuksestaan, jonka sairastamisen myötä  hän on löytänyt uutta lempeyttä, pehmeyttä ja myös syvyyttä joogan ohjaamiseen. Lotan tunneilla joogataan rauhallisessa ja lempeässä tahdissa itseä ja kehoa kuunnellen, tutustuen itseen kunakin hetkenä uudelleen. Lotta on ohjannut joogaa vuodesta 2015 alkaen ja hän on opiskellut joogaa mm. Mia Jokinivan, Jenni Morrison-Jackin, Satu Tuomelan ja Elisa Kuuttilan kanssa.

Lotta tuo tunneille mukaan myös elementtejä yin-joogan tausta-ajatuksista ja rohkaisee viemään joogamatolla saavutetut oivallukset omaan arkeen. Rauhallisemmilla tunneilla tutustutaan myös akupistepainantaan ja saatatpa joskus saada loppurentoutuksessa minipäähieronnankin. Parhaillaan Lotta opiskelee lisää joogasta Embodied Yin™ -koulutuksessa Satu Tuomelan johdolla syventäen osaamistaan erityisesti lempeän ja rauhallisen, meditatiivisen liikkeen ja kiinalaisen lääketieteen elementtiopin osalta.

Toivon, että jokainen tunnilleni osallistunut löytää joogan avulla oivalluksia itsestään.

Lotalta voit saada myös yksityistunteja ja henkilökohtaista hyvinvointiohjausta. Lotta toimii KehoLataamolla tuntien ohjauksen lisäksi viestintä- ja somevastaavana, sekä vahvasti paikan perustajan oikeana kätenä.

Ota yhteyttä Lottaan:
lotta@lottajooga.fi
www.lottajooga.fi

lotta_ope