Salla Kaitokari

Sallan uteliaisuus joogaa kohtaan heräsi ashtangajoogan parissa vuosia sitten. Mielenkiinto vaihteli vuosien varrella eri joogatyylien välillä, kunnes muutamia vuosia sitten Salla löysi oman harjoitukse tutkivasta ja omaa sisäistä viisautta kunnioittavasta joogasta. Matka ohjaajaksi alkoi YogaSourcen joogaohjaajakoulutuksessa. Salla valmistui RYT500 joogaohjaajaksi joulukuussa 2016 ja hän on käynyt myös 100h jatkokoulutuksen vuonna 2017 (YogaSource, YACEP).  Salla on kouluttautunut Marjo Wuorisalon lisäksi mm. Michael Crammin, Satu Tuomelan, Mia Jokinivan, Hanna-Mari Niemisen sekä Tara Judellen opissa.

Salla on erittäin kiinnostunut ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta, somaattisesta  liikkeestä, meditaatiosta sekä ihmisen hyvinvoinnin parantamisesta kokonaisvaltaisesti eri kehomielimenetelmien avulla. Yksi suurimmista arjen joogan opettajista Sallalle on 7-vuotias poika, joka opettaa hänelle läsnäoloa, iloa arjen pienistä asioista ja puhdasta rakkautta joka päivä. Tunneillaan Salla painottaa oman kehon kuuntelua turvallisia linjauksia unohtamatta, hengityksen ohjaamaa liikettä ja jokaisen omaa rauhaa tutkia harjoitustaan lempeässä ja iloisessa ilmapiirissä naurua unohtamatta.

Tunneillani painotan jokaisen omaa rauhaa tutkia harjoitustaan lempeässä ja iloisessa ilmapiirissä.

Joogaohjauksen lisäksi Salla on valmistunut Helsingin yliopistosta Filosofian maisteriksi ja työskennellyt kielten- ja luokanopettajana peruskoulussa useita vuosia. Hän on myös käynyt mindfulness opetuksessa -kurssin sekä osallistunut Zodiakin koulutukseen, jossa yhdistettiin kielten opiskelua liikkeeseen ja kinesteettisyyteen .

Ota yhteyttä Sallaan:
salla.kaitokari@gmail.com
www.sallayoga.weebly.com

Salla kasvokuva