Tilavuokraus

KehoLataamo tila

Tarvitsetko tilaa juhliin,kurssin järjestämiseen, esitykseen tai omaan harjoitteluun? Meiltä vuokraat tunnelmallisen tilan edullisesti.

KehoLataamo on kävelymatkan päässä Herttoniemen tai Siilitien metroasemalta rauhallisella Eränkävijäntorilla. Tilamme sijaitsee katutasossa ja tilaan on esteetön sisäänpääsy. Tilan etuosassa on liikestudio n. 7 m x 5 m. Takana on hoitotila ja pukuhuone, sekä vessa. Tilassa on laminaatti lattia. Liiketilassa on mm. joogamattoja, tyynyjä, peittoja ja tilaa 12 joogamatolle. Käytössäsi on jääkaappi, mikro, sekä kahvi- ja vedenkeitin. Tilasta löytyy myös lapsille leluja.

 

”Vuokrasimme KehoLataamon nimijuhlia varten. Tila on aivan ihana ja sopi tarkoitukseen mainiosti! Noin 40 vierasta mahtui hyvin juhlimaan. Tunnelma tilassa on rento ja mukava, vieraiden oli helppo tulla ja puheet sekä muut esitykset sujuivat kivasti luovassa ympäristössä.”

KehoLataamon rakennuksen toisella puolella on Café Erätori, ruokakauppa ja pankkiautomaatti. Samalla torilla sijaitsevat myös mm. Kahvila Verso ja R- kioski. Parkkipaikalla on maksuton pysäköinti.

Lapsille löytyi mielekästä puuhaa legojen ja muiden lelujen kopasta, ikkunasyvennyksissä oli mukava istua ja köllötellä tyynyjen lomassa ja seisovapöytä katettiin hauskasti pukkijalkojen ja vanhan oven päälle.” – Virpi

 

Huom. Valitettavasti vessamme ei ole esteetön, mutta asiakkaamme voivat käyttää viereisen Café Erätorin esteetöntä vessaa.

Ota yhteyttä:

keholataamo@gmail.com