Workshopit

Tapahtumat_paakuva

Producing Unique Movement with Passion & Personality!

KehoLataamo kutsuu mielenkiintoisia opettajia luomaan kanssaan erilaisia kursseja ja tapahtumia ja toimii myös erilaisten workshopien järjestäjänä. Otamme vastaan toiveita ja ehdotuksia!

Seuraa tapahtumia täällä ja facebookissa: facebook.com/KehoLataamoFallen Leaves – rumpupiiri ja Makramee koru- työpaja

Lauantaina 5.12.2020

Klo 14 – 16

Tule kanssamme valmistautumaan talveen FALLEN LEAVES- työpajassa, jossa yhdistämme rumpupiirin ja Makramee lehtikorun solmeilun. Luonto on laskeutumassa talven lepoon, jolloin on hyvä aika synkronoida itsensä hiljentyvään rytmiin. Työpajassa keräännymme turvavälein yhteiseen piiriin rummuttamaan asioille, joista voimme luopua ja irroittautua kuin lehtipuu lehdistään ennen talvea. Rummutamme uusille siemenille, jotka odottavat pimeydessä oikeaa aikaa tulla pintaan. Ota oma rumpusi mukaan työpajaan. Voit osallistua myös ilman omaa rumpua, varaamme työpajaan erilaisia soittimia.

Rumpupiirin jälkeen matkaamme Makrameen meditatiivisen maailmaan. Valitsemme intuitiivisesti omat värimme lehtikorun solmeilua varten. Omaan voimakoruusi voit solmeilla irti päästämisen ja tärkeiden asioiden säilömisen aihioita.

Huom. Käytämme työpajassa Sofia Knotterin uniikkeja ja unelman pehmeitä Makrameelankoja. Työpajaan osallistuvat saavat lisäksi alekoodin Sofia Knotterin makrameelankojen tilaamiseen verkkokaupasta. Sofia Knotter makrameelangat on valmistettu Suomen tekstiiliteollisuuden ylijäämälangoista sekä Euroopan vaateteollisuuden ylijäämäkankaista tehdyistä langoista.

Koska: Lauantaina 5.12.2020 klo 14-16

Hinta: 45€ sis.alv Hinta sisältää Makramee materiaalit ja teetarjoilun.

Työpajassa ryhmän koko pidetään hyvin pienenä (varaathan paikkasi ajoissa). Noudatamme koronaturvallisuutta ja turvavälejä. Tulethan vain terveenä.

Ilmoittautuminen ja paikan varaus: Ilmoittaudu työpajaan sähköpostitse keholataamo@gmail.com. Saat viestinä varausmaksun suorittamisen tiedot ja vahvistuksen.

Työpajan ohjaajat:

RumpupiiriMirva Keski-Vähälä on KehoLataamon perustaja, tanssitaiteilija, koreografi ja yhteisön rakentaja. Häntä innostaa jokaisen ihmisen ainutlaatuinen kehon ääni. Tanssi ja musiikki yhdistyvät hänen ohjauksessaan orgaanisesti. Yhteinen rytmi ja pulssi toimivat hänelle yhteisön rakentamisen välineinä. Katso lisää >>

MakrameeAnita Kielo on italialais-suomalainen makramee-tekijä ja fysioterapeutti Makr.Amore- merkin takana. Hänelle makramee-solmeilu on rauhoittava ja meditatiivinen harjoitus, parhaimmillaan jopa terapeuttinen kokemus. Katso lisää >>


Luonto, Sielu, Mieli -päiväretriitti

Lauantaina 20.3.2021
Klo 10.00 – 17.00

”Metsä miulle mielen antoi,
Susi suuren ymmärryksen…”

Näin toteaa inkeriläinen loitsu vuodelta 1848. Miten luonto, sielu ja mieli kietoutuvat yhteen itämerensuomalaisessa perinteessä? Mitä ovat loitsut ja ketä olivat niitä käyttäneet tietäjät? Ja miten sielu(t) liittyy loitsuihin?

Tämän päiväretriitin aikana ruokimme niin omaa kehoa, sielua kuin mieltäkin. Opit itämerensuomalaisen perinteen sielukäsityksestä ja peilaat sitä omaan elämääsi. Teemme päivän aikana oman hyvinvoinnin sielukartan, jonka pohjalta valmistat oman loitsusi palvelemaan tämänhetkistä elämäntilannettasi. Lisäksi joogaamme ja sään salliessa vietämme aikaa myös ulkona lumoutuen luonnosta. Lopuksi loitsimme tuoreet loitsut ilmoille. Tapahtuma päättyy rumpumatkaan ja yhteiseen jakamispiiriin.

Saat ennen tapahtumaa ennakkoharjoituksen, jonka avulla voit valmistautua päivään. Sielukartan ja oman loitsun lisäksi saat tapahtuman yhteydessä eväitä loitsusi jatkokäyttöön ja runsaasti inspiraatiota marraskuun pimeyteen.

Koska:Lauantaina 20.3.2020 klo 10-17
Ohjaaja: Lotta Leiwo
Hinta: 85€ sis. alv.
Hinta sisältää päivän ohjaussisällöt, kirjalliset materiaalit sekä kahvin/teen + pientä naposteltavaa.
Lounas on omakustanteinen. KehoLataamon naapurissa sijaitsee useampi ravintola. Tilassa on käytössä pieni jääkaappi ja mikro omia eväitä varten.
Ilmoittautuminen: Maksamalla osallistumismaksu Lotan Holvi-kaupassa TÄÄLLÄ.

Ilmoittaudu viimeistään 12.3!

LUE LISÄÄ LottaJoogan nettisivuilta.